Verkoop uw Omega Seamaster horloge bij Goud Verkopen Utrecht

Wist u dat u bij Goud Verkopen Utrecht niet enkel terecht kunt voor de verkoop van uw goud, zilver en diamanten, maar dat wij ons ook gespecialiseerd hebben in het inkopen van merkhorloges? Zo is Goudverkopenutrecht uw ideale, betrouwbare partner wanneer u bijvoorbeeld uw “Omega Seamaster” horloge van de hand wil doen.

De “Omega Seamaster”, een klassieker in de moderne horlogerie

De wortels van Omega liggen in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Daar werd het bedrijf in 1848 opgericht door Louis Brandt, onder de naam La Generale Watch Co. Het bedrijf groeide gestaag en bouwde een uitstekende reputatie op door het belang dat gehecht werd aan continue kwaliteit en innovatie. Omega was oorspronkelijk de naam van een baanbrekende horlogelijn van de firma, maar omwille van het overweldigende succes van deze lijn werd Omega in 1903 de definitieve nieuwe naam van het bedrijf.Omega Seamaster

Omega won steeds verder aan bekendheid, brak internationaal door en produceerde in 1948 een revolutionair nieuw uurwerk met de naam “Omega Seamaster”, een chronometer en kwartshorloge dat al snel enorm populair werd bij royalty, staatshoofden en andere beroemdheden. Een “Omega Seamaster” bestaat meestal uit een roestvrijstalen kast, waarop een saffier geplaatst is, en heeft vaak een blauwe, zilveren of zwarte wijzerplaat met oranje accenten. Het meest bijzondere aan dit horloge is echter dat het uurwerk, vanwege de hoge waterbestendigheid, uitermate geschikt is voor diepzeeduiken. Zoals de Omega Seamaster 300m die gegarandeerd waterdicht is tot 300 meter.

Ondertussen zijn er talloze uitvoeringen van de “Omega Seamaster” verschenen, maar allen blijven gekenmerkt door de duikmogelijkheden van het horloge. Zo is de “Omega Seamaster Planet Ocean” collectie een moderne hommage aan diepzeeduiken en de maritieme ontdekkingsreizigers, bestaande uit horloges die tot diep onder water gebruikt kunnen worden. Een populaire Vintage Omega is de Seamaster Cosmic die in vele uitvoeringen gemaakt is.
Wat de “Omega Seamaster” nog meer prestige geeft, is de exclusieve samenwerking die het merk heeft met de James Bond franchise. Sinds 1995 is de beroemdste spion ter wereld in elke Bondfilm te zien met een stijlvolle “Omega Seamaster” rond zijn pols.

Het verkopen van uw “Omega Seamaster”

Bent u in het bezit van een “Omega Seamaster” en denkt u eraan om deze te verkopen? Of bent u misschien benieuwd hoeveel uw horloge precies waard is? Neem dan vrijblijvend contact 030 2901510 met ons op, bij voorkeur Di-Do 11.00-17.00 uur. Bij Goudverkopenutrecht kunt u steeds rekenen op een uitstekende service en een correcte communicatie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij een eerlijke schatting van uw uurwerk, en zijn immer bereid om al uw vragen te beantwoorden en u de nodige inlichtingen te verschaffen.