IWC Portugieser verkopen

De IWC Portugieser is een horlogelijn van het bekende horlogemerk IWC. Dit merk is opgericht door Florentine Ariosto Jones, een uit Boston afkomstige ingenieur, die in 1868 een fabriek is begonnen voor het produceren van horloges. Zijn bedrijf maakte in een korte tijd een enorme groei door, wat resulteerde in een nieuwe fabriek die een aantal jaren later geopend moest worden.

IWC Schaffhausen

De oude was simpelweg te klein geworden voor de productie. Na een jarenlang toeziend oog van Florentine Ariosto Jones, wordt IWC overgenomen door de familie Rauschenbach. Deze familie heeft vier generaties lang de leiding over IWC. Langzaamaan groeit het uit tot een internationaal merk, dat aan de top komt te staan in de horlogebranche. Dit heeft IWC onder meer bereikt door het constante zoeken naar perfectie. Met als gevolg een reeks zeer hoogwaardige horloges, met een authentieke waarde en origineel concept. De horloges worden met grote precisie ontworpen en vervaardigd door vakbekwame technici. Daarnaast worden ze geproduceerd met behulp van de beste machines. IWC produceert horloges gemaakt van de beste materialen. Het bedrijf staat voor klantvriendelijkheid: grote prijsvoordelen, aantrekkelijke kortingen en minimaal 2 jaar garantie.

IWC Portugieser: een zeer smaakvol design

Eén van de beste lijnen van IWC is ‘de IWC Portugieser’: een horlogelijn van uitstekende kwaliteit en met een uitermate fraai design. Toen de allereerste versie van de Portugieser in 1930 werd ontworpen, liep deze al voor op zijn tijd. Technisch gezien, omdat het een polshorloge was van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast was het zeker ook een zeer smaakvol horloge, ontworpen in de art deco stijl. Om de 125ste verjaardag van IWC te vieren, werd er in 1993 een hele nieuwe versie van de Portugieser ontworpen. Deze geheel vernieuwde uitvoering zorgde voor een hervorming van de horloge-industrie, en is tot vandaag de dag wereldwijd ontzettend populair. Door de jaren heen is de horlogelijn zich blijven ontwikkelen en vernieuwen om telkens weer nieuwe eigenschappen en designs te kunnen produceren. Dit laat de Portugieser tot de top behoren. Anno 2015 heeft de Portugieser collectie zes nieuwe modellen ontworpen. Elk met zijn eigen bijzondere kenmerken. Zo is er een digitaal display geïntegreerd voor de datum en de maand. Daarnaast bevatten ze veel technische verbeteringen, waarmee het horloge staa voor nauwkeurigheid.

Betrouwbaarheid en transparantie

Heeft u een originele IWC Portugieser die u graag wilt verkopen? Dan kunt u terecht bij ‘Goud verkopen Utrecht’. Wij zijn één van de grootste opkopers van oud goud. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor uw andere kostbare artikelen. Zo kopen wij naast goud, ook zilver, diamant en horloges in. Wij staan voor betrouwbaarheid en transparantie. Met deze waarden garanderen wij u, dat u met alle vertrouwen uw artikelen bij ons kwijt kunt. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Wij houden van eerlijke marktprijzen en rekenen de prijzen, vastgelegd na een vrijblijvende mondelingen taxatie, zonder aftrek van kosten. Op deze manier zijn wij in staat u de hoogste prijs te bieden. Overigens gaat men ook geregeld met kleine bedragen de deur uit. Dit omdat wij ook kleine hoeveelheden inkopen.

Op de juiste waarde taxeren

Uw IWC Portugieser kunt u bij ons dus zeker kwijt. Wij zijn geïnteresseerd in vele soorten merkhorloges en kopen verschillende merken in. Van Rolex en Omega tot Patek Philippe en Jaegar le coultre. Horloges van IWC passen hier dus zeker tussen! Het maakt niet uit of de horloges nu van goud, zilver of platina zijn, met versieringen als diamanten of enkel mechanisch: wij taxeren ze voor u en zorgen ervoor dat er een geschikte prijsovereenkomst wordt gemaakt. De experts bij ons in dienst zijn zeer vakkundig en met zekerheid in staat uw horloge op de juiste waarde te schatten. Zij vertellen u direct wat uw horloge waard is en kunnen u, indien gewenst, meteen contant uitbetalen. Natuurlijk wel als u het geheel met de taxatie eens bent. Zo komen we altijd samen tot een geschikte overeenkomst en kunt u uw horloge (of andere sieraad) met een opgelucht gevoel bij ons achterlaten.