Antieke sieraden, en meer: gouden munten, oud goud, zilveren munten, horloges, diamanten. In principe alles waar echt goud of zilver in verwerkt is, en echte diamanten. U krijgt meteen antwoord op de vraag wat het waard is. Wij taxeren ter plaatse

Geen bezwaar:

  • Beschadigingen
  • Gedateerde juwelen die niet meer in de mode zijn
  • Losse of zelfs kapotte onderdelen
  • Kleine hoeveelheden goud of zilver

Waarde vakkundig door gediplomeerd taxateur en ter plekke bepaald, met specialistische hoogwaardige apparatuur en een nauwkeurige geijkte weegschaal, die wij als echte specialist in huis hebben.

 

Goud

Goud verkopen? Bij ons bent u aan het goede adres. Ons bedrijf in Utrecht is gespecialiseerd in de inkoop van goud. Wilt u oud goud of sloopgoud verkopen, dan maakt het niet uit om welke sieraden het gaat: gouden ringen, gouden armbanden, gouden kettingen, gouden oorbellen of sloopgoud dat als edelmetaal een bepaalde waarde vertegenwoordigt. U kunt tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen; wij adviseren u graag goed voor we gaan taxeren en tot de aankoop van goud overgaan. Goudinkoop is voor ons een vertrouwenskwestie; als onze klanten (oud) goud verkopen, hebben ze recht op een deskundige en eerlijke waardebepaling

Zilver

Zilver verkopen? Argentum Aurum geeft direct antwoord op uw vraag: Wat is zilver waard? Wij taxeren zelfstandig en ter plekke. Zilveren voorwerpen, oud zilver dat u wilt verkopen, zilveren sieraden, maar ook zilveren huishoudelijke voorwerpen en siervoorwerpen zoals broodmanden, een zilveren kandelaar, zilver bestek, zilver koffieservies of een zilveren theepot. Denkt u na over de verkoop van zilver? Neem dan contact op met Argentum Aurum.

Horloges

Een waardevolle Rolex verkopen of een ander gouden horloge verkopen voor direct cash geld? Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop van Rolex horloges en andere merkhorloges van topmerken, zoals:

Omega, Breitling, Breguet, Blancpain, Cartier, Chopard, Ebel, Patek Philippe, Piaget, IWC, Jaeger-LeCoultre, Vacheron Constantin en Zenith. Staat uw horloge of antieke horloge niet in deze lijst, belt of mailt u dan even voor een eventuele taxatie of verkoop. Kijk op de pagina contact voor de adresgegevens. Inkoop horloges bij voorkeur met origineel garantiebewijs. Het type horloge kan in principe van alles zijn: een oud horloge, gouden horloges, mechanische horloges of een automatisch horloge.

Diamanten

Argentum Aurum is niet alleen gespecialiseerd in edelmetaal, als zoon van een Amsterdamse diamantslijper is de eigenaar ook helemaal thuis in de wereld van de inkoop van diamanten en briljanten. Wij kopen in onze winkel in Utrecht diamanten in diverse diamantslijpvormen in. U kunt ook bij ons terecht als u een briljant of groeibriljant wilt verkopen. Aankoop van diamanten met een minimumgewicht van 0,50 karaat. Thuis in het diamantvak, Argentum Aurum is lid van de Amsterdamse diamantbeurs, voluit de ‘Beurs voor den diamanthandel’. Niet alleen daarom zijn wij hét adres voor de inkoop van diamanten in Utrecht.

Gouden en Zilveren munten

Munten verkopen of muntenverzamelingen te koop aanbieden? In onze zaak in Amsterdam kunt u bekende en minder bekende munten verkopen: internationaal bekende munten zoals de gouden Kruggerrand en de Canadese Maple Leaf, gouden tientjes, zilveren guldens, zilveren rijksdaalders. Reële prijs Bij de verkoop van een zilveren tientje, een gulden of een rijksdaalder bieden wij u een eerlijke taxatie en een faire zilverprijs of. Een Nederlands gouden tientje of zilveren rijksdaalder verkopen? Gewoon binnenlopen bij onze winkel mag altijd. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen op de pagina contact

Antieke sieraden

Antieke sieraden verkopen? Wij taxeren niet alleen, maar geven ook graag een deskundig advies bij de verkoop van sieraden.In onze zaak in Utrecht kunt u moderne en antieke juwelen verkopen, zoals Art-deco juwelen, Art Nouveau juwelen (ook wel Jugendstil genoemd). Wij kopen ook roos sieraden in, sieraden met roosdiamanten. Bijvoorbeeld de diamantslijpvorm Amsterdamse Roos.Een (kleine) beschadiging is geen probleem.U kunt in principe alles aanbieden om te verkopen: enkele, kleine en eenvoudige sieraden, maar ook complete erfenissen of familiejuwelen.

Een taxatie of inkoop door ons is tijdens de openingstijden van de winkel altijd mogelijk.