horloge verkopen

Horloge verkopen

Uw horloge verkopen doet u bij Argentum Aurum voor een eerlijke prijs. Wij kopen horloges in van o.a. Rolex, Cartier, Breitling, Chopard, Omega, Patek Philippe, Jaeger le Coultre en IWC. Ook kunt u bij ons terecht met horloges die gemaakt zijn van massief goud, zilver, platina etc., met of zonder diamanten, en bij voorkeur mechanische horloges.

Horloge verkopen

Heeft u een horloge waarvan u vermoedt dat het waardevol is en wilt u het graag verkopen? Argentum Aurum neemt graag de tijd om uw horloge te taxeren. Vooral het verkopen van exclusieve horloges kan erg interessant zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan horloges van luxueuze merken als Rolex, Omega, Breitling en IWCStaat uw horlogemerk hier niet bij? Dat betekent niet dat wij niet geïnteresseerd zijn in de aankoop van uw horloge! Komt u eens langs of neem contact met ons op 030-2901510, dan weet u snel waar u aan toe bent.

Denkt u over de verkoop van uw exclusieve horloge? Komt u dan vrijblijvend langs voor een gratis taxatie bij Argentum Aurum. wij kunnen u direct vertellen wat uw horloge bij verkoop oplevert. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid in alle gebieden van het kopen van oude en antieke horloges. Horloges in hun originele doos en met de officiële papieren garanderen een betere prijs. Gaat u akkoord met de getaxeerde waarde dan betalen wij u direct uit.

 

Heeft u een horloge van een bekend Zwitsers merk? Maak direct een afspraak voor een gratis taxatie.

 

De waarde van horloges

Horloges zijn er in allerlei soorten en maten en de waarde van horloges loopt hierdoor sterk uiteen. Vooral horloges van exclusieve Zwitserse merken of beperkte oplagen kunnen veel waard zijn. Zo zijn horloges als de Rolex Datejust, de IWC Da Vinci of vintage Omega-modellen vaak veel geld waard. Hoeveel u bij verkoop van het horloge precies ontvangt hangt onder andere af van het model, de staat van het horloge en het gebruikte materiaal. Wanneer u de officiële papieren bij het horloge heeft zal uw horloge bovendien meer waard zijn.

Wilt u weten hoeveel uw horloge waard is? Kom dan langs bij Argentum Aurum in Utrecht. De gediplomeerde taxateurs zijn opgeleid om zowel antieke als moderne horloges te taxeren. Zij onderzoeken uw horloge ter plaatse en kunnen u vertellen hoeveel het waard is. Het taxeren van een horloge is gratis en geheel vrijblijvend.

 

Waarde antieke horloges

Horloges verliezen over het algemeen snel hun waarde. Uitzonderingen zijn horloges van de meest exclusieve merken en speciale edities. De waarde van antieke horloges is verder afhankelijk van de maker,conditie en het materiaal. Weet u niet zeker of uw horloge iets waard is? Laat het dan vrijblijvend taxeren door Argentum Aurum. Uiteraard zijn horloges met een massief gouden kast of horloges die zijn ingelegd met diamanten automatisch ook waardevol.

Horloge verkopen zonder certificaat

Ook als u een horloge zonder de officiële papieren wilt verkopen, dan is dit mogelijk. Wij begrijpen als geen ander dat de papieren na vele jaren of als het horloge bijvoorbeeld uit een erfenis komt, niet meer vindbaar zijn. Argentum Aurum taxeert het horloge ter plaatse en controleert op Stopheling.nl of het aangeboden horloge als gestolen is opgegeven. Horloges zonder papieren worden direct en alleen per bank betaald.

 

Horloge verkopen in Utrecht

Argentum Aurum is gevestigd in Utrecht en zeer makkelijk bereikbaar op slechts 5 minuten vanaf de snelweg A12. Omdat Argentum Aurum uw horloge op professionele wijze taxeert, weet u zeker dat u een eerlijke prijs ontvangt. Bovendien zult u zien dat u er meer voor ontvangt dan op bijvoorbeeld een online platform voor de verkoop van tweedehands producten. U kunt uw horloge na het taxeren direct aan ons verkopen, maar dit is niet verplicht. Allemaal goed om te weten, wanneer u uw gouden horloge zou willen verkopen en daarbij op een bedrag rekent dat lijkt op de etalageprijzen bij de juwelier of op Marktplaats

* Bij Argentum Aurum kunt u uitsluitend horloges verkopen, het belenen van horloges is niet mogelijk.