Breitling Superocean verkopen

HWie in het bezit is van een Breitling Superocean horloge is bekend met de uitzonderlijke precisie waarmee dit stukje vakmanschap werkt. Uiteraard mag dat ook wel gezien de waarde van het horloge.

Breitling Superocean

Een Breitling Superocean horloge koop je niet zo maar. Het is een cadeau, dat u zichzelf gegeven heeft of van uw partner of werkgever gekregen heeft. Degene, die een dergelijk cadeau geeft, wil daarmee tot uitdrukking brengen hoe waardevol u voor haar of hem bent. Niet voor niets geeft dit uit 1884 stammende, Zwitserse, bedrijf maar liefst 6 jaar garantie op haar producten. Een Breitling horloge functioneert ook onder de meest extreme omstandigheden. Denk aan oceaan zeilers, aan straaljager piloten of een diepzee duikers. Zij maken gebruik van alles wat een Breitling Superocean horloge te bieden heeft, want onder al deze omstandigheden blijft het heel gewoon zijn werk doen. Tel dat op bij de elegantie, de uitstraling en het modieuze design van zowel de dames- als herenhorloges en u begrijpt waarom ze zo waardevol zijn.

Kunstwerk

Een Breitling Superocean horloge is met de grootse zorg samengesteld. Het heeft een vibratie van 28.800 slagen per uur, 40 uur extra batterij vermogen voor calamiteiten, is waterproof van 200 tot maar liefst 1000 meter onder water, weegt slechts 117 gram en er zitten, afhankelijk van het type, zo’n 25 edelstenen in verwerkt. Dankzij het uitgebreide wijzerblad, waarop, geheel naar keuze, meerdere functies te vinden zijn, biedt het overal ter wereld de juiste tijd. Het product wordt met 5 sterren aangeduid. Het Breitling Superocean horloge wordt sinds 1957 geproduceerd. Onlangs is het nieuwste model op de markt gebracht, de Superocean II. Het vernieuwde wijzerblad met grote cijfers is voorzien van een lichtgevende substantie, zodat het ook in het donker goed afleesbaar is. Uiteraard windt het horloge zich zelf op. Dit systeem is gecertificeerd door het COSC, het Swiss Official Chronometer Testing Institute.

Gebruik

Een horloge dat een flinke waarde vertegenwoordigt, wordt over het algemeen dagelijks gedragen. Mocht dat niet het geval zijn, dan is dat jammer, want het is te duur om in een la te liggen. Misschien bent u vergeten dat het in een la ligt, omdat het niet meer bij uw huidige stijl past. Misschien is dit dan het moment om te overwegen om er afscheid van te nemen. U kunt bij “Goud verkopen Utrecht” informeren wat het Breitling Superocean horloge waard is en vervolgens besluiten of u het wel of niet wilt verkopen. Uiteindelijk is het jammer om zoiets waardevols ergens weggestopt te laten liggen. Dan is verkoop een betere optie, zodat met de opbrengst iets leuks gedaan kan worden.

Waarde

Een andere reden om te besluiten het Breitling Superocean horloge aan te bieden bij “Goud verkopen Utrecht” is om de opbrengst direct in te zetten om schulden te betalen. Gezien de prijs van het horloge, dat duizenden euro’s gekost heeft, is de opbrengst altijd uiterst gunstig voor een dergelijke actie. Het is jammer om de waarde van het horloge niet te gebruiken om eventuele druk die op u rust, weg te nemen en zodoende geld dat nu wegvloeit aan rente en andere kosten te besparen. Uw Breitling Superocean horloge is een kunstwerk en heeft derhalve ook een soortgelijke waarde. Waarde die goed van pas kan komen in tijden die iets minder makkelijk zijn of bij tegenslagen.

Taxeren

Twijfelt u nog? Laat dan bij “Goud verkopen Utrecht” uw Breitling Superocean horloge taxeren. Op die manier krijgt u zicht op de verkoopwaarde en wordt het eenvoudiger een besluit te nemen. Zoals dat met steeds meer zogenaamde Vintage producten het geval is, geldt ook voor een ouder model Breitling Superocean dat ouderdom de waarde niet heeft verminderd, maar wie weet, juist wel verhoogd. “Goud verkopen Utrecht” biedt u voor uw Breitling Superocean, ongeacht het model en het productiejaar, dan ook een uitstekende prijs. Het is het overwegen zeker waard om uw Breitling Superocean horloge bij hen te laten taxeren, zodat u en voor uw verzekering weet welke waarde u in huis hebt en om te beslissen afscheid te nemen van het horloge dat ongebruikt verborgen in huis ligt. Want dat is pure zonde, gezien de waarde die het vertegenwoordigt.