Breitling Superocean verkopen

Wie in het bezit is van een Breitling Superocean horloge is bekend met de uitzonderlijke precisie waarmee dit stukje vakmanschap werkt. En wilt u uw Breitling Superocean verkopen? Dan helpen onze vakspecialisten u graag verder.

Hoeveel is een Breitling Superocean waard?

Een horloge dat een flinke waarde vertegenwoordigt, wordt over het algemeen dagelijks gedragen. Mocht dat niet het geval zijn, dan is het jammer zo’n waardevolle horloge in de la te laten liggen. Wilt u uw Breitling Superocean verkopen? Dan kunnen onze horlogespecialisten u verder helpen door een gratis en vakkundige waardebepaling te geven. Hoeveel uw horloge oplevert hangt onder andere af van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en papieren.

Kenmerken van de Breitling Superocean

Een Breitling Superocean horloge is met de grootse zorg samengesteld. Het heeft een vibratie van 28.800 slagen per uur, 40 uur extra batterij vermogen voor calamiteiten, is waterproof van 200 tot maar liefst 1000 meter onder water, weegt slechts 117 gram en er zitten, afhankelijk van het type, zo’n 25 edelstenen in verwerkt. Dankzij het uitgebreide wijzerblad, waarop, geheel naar keuze, meerdere functies te vinden zijn, biedt het overal ter wereld de juiste tijd. Het product wordt met 5 sterren aangeduid.

Het verhaal achter de Breitling Superocean

Het Breitling Superocean horloge wordt sinds 1957 geproduceerd. Onlangs is het nieuwste model op de markt gebracht, de Superocean II. Het vernieuwde wijzerblad met grote cijfers is voorzien van een lichtgevende substantie, zodat het ook in het donker goed afleesbaar is. Uiteraard windt het horloge zich zelf op. Dit systeem is gecertificeerd door het COSC, het Swiss Official Chronometer Testing Institute. Een Breitling horloge functioneert ook onder de meest extreme omstandigheden. Denk aan oceaan zeilers, aan straaljager piloten of een diepzee duikers. Zij maken gebruik van alles wat een Breitling Superocean horloge te bieden heeft, want onder al deze omstandigheden blijft het heel gewoon zijn werk doen. Tel dat op bij de elegantie, de uitstraling en het modieuze design van zowel de dames- als herenhorloges en u begrijpt waarom ze zo waardevol zijn.

Inkoop van uw Breitling Superocean horloge

Wilt u meer informatie over de inkoopmogelijkheden voor uw Breitling Superocean horloge of andere sieraden? Lees onze FAQ of neem direct contact met ons op.