Breitling Chronomat verkopen

Breitling levert al meer dan een eeuw lang horloges van topkwaliteit. Zo ook de Breitling Chronomat die in 1942 het levenslicht zag. Nog steeds ongekend populair en daardoor nog zeer goed verkoopbaar. Wilt u uw Breitling Chronomat verkopen? Dan helpen onze vakspecialisten u graag verder.

Hoeveel is een Breitling Chronomat waard?

De Breitling Chronomat is ongetwijfeld het best verkopende model van het bedrijf Breitling. Hierdoor blijft dit horloge zijn waarde goed vasthouden. Wat wij u voor uw tweedehandse Breitling kunnen bieden, hangt onder andere af van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en papieren. Benieuwd hoeveel uw Chronomat waard is? Kom langs in onze winkel, waar wij uw Breitling graag voorzien van een gratis en vrijblijvende taxatie.

Breitling Chronomat

Kemerken van de Breitling Chronomat horloge

De Breitling Chronomat is uitgerust met Caliber 01, wat inhoudt dat het horloge een eigen chronograaf uurwerk heeft. Kenmerkend zijn de wijzerplaat met optionele Romeinse cijfers en dat deze in twaalf verschillende kleuren verkrijgbaar is. Verder is de bezel ingegraveerd met grote cijfers. Voor de kast kan uit meerdere kleuren gekozen worden zoals staal,  staal/goud en geelgoud. Uiteraard is het horloge COSC gecertificeerd.

Het verhaal achter uw Breitling Chronomat

De uurwerken van Breitling ondergaan vele testen, waardoor de kwaliteit van het horloge gewaarborgd wordt. In 1999 voerde Breitling de chronometertest in, waardoor de horloges van Breitling uitvoerig worden onderworpen aan meerdere testen gedurende 15 dagen. Sinds 2009 is Breitling toegetreden tot een select gezelschap dat een in eigen huis ontwikkeld en gebouwd chronografenuurwerk produceert. Breitling is een van de weinige horlogemerken die onafhankelijk kan blijven, omdat het voldoende uurwerken produceert die voldoen aan kwalitatief hoge eisen.

Uw Breitling Chronomat verkopen? Vraag het ons!

Bij ons kunt u uw horloge of sieraden gratis op waarde laten taxeren, zo weet u direct wat deze oplevert. En mocht u besluiten deze aan ons te verkopen, maken wij de betaling direct voor u in orde. Wilt u meer informatie over een taxatie of inkoop van uw Breitling horloge of andere sieraden? Lees onze FAQ of neem contact met ons op.