Breitling Chronomat verkopen

Breitling levert al meer dan een eeuw lang horloges van topkwaliteit. Zo ook de Breitling Chronomat die in 1942 het levenslicht zag. Het eerste model bevatte een chronograaf met rekenliniaal en handmatig op te winden uurwerk, die vooral populair was onder de Amerikaanse strijdmachten. Sindsdien is de Chronomat steeds verder ontwikkeld en is het hedendaags nog altijd een horloge van topkwaliteit.

Breitling Chronomat

Chronomat wordt gezien als paradepaardje van Breitling

De Breitling Chronomat is ongetwijfeld het best verkopende model van het bedrijf Breitling, dat deze in 1984 op de markt bracht. De uurwerken van Breitling ondergaan vele testen, waardoor de kwaliteit van het horloge gewaarborgd wordt. In 1999 voerde Breitling de chronometertest in, waardoor de horloges van Breitling uitvoerig worden onderworpen aan meerdere testen gedurende 15 dagen. Sinds 2009 is Breitling toegetreden tot een select gezelschap dat een in eigen huis ontwikkeld en gebouwd chronografenuurwerk produceert. Breitling is een van de weinige horlogemerken die onafhankelijk kan blijven, omdat het voldoende uurwerken produceert die voldoen aan kwalitatief hoge eisen.

Kenmerken Breitling Chronomat

De Breitling Chronomat is uitgerust met Caliber 01, wat inhoudt dat het horloge een eigen chronograaf uurwerk heeft. Kenmerkend zijn de wijzerplaat met optionele Romeinse cijfers en dat deze in twaalf verschillende kleuren verkrijgbaar is. Verder is de bezel ingegraveerd met grote cijfers. Voor de kast kan uit meerdere kleuren gekozen worden zoals staal,  staal/goud en geelgoud. Uiteraard is het horloge COSC gecertificeerd.

Goud verkopen Utrecht specialist in Breitling

Als u uw Breitling Chronomat wilt verkopen of een andere horloge wilt verkopen dan bent u bij Argentum Aurum in Utrecht aan het goede adres. Wij kopen alle Zwitserse topmerken tegen een aantrekkelijke prijs. Zelfs als het horlogemerk niet in de lijst voorkomt heeft u de mogelijkheid om langs te komen met uw horloge.

Goud verkopen Utrecht biedt uitstekende service en prijs

Goud verkopen Utrecht biedt altijd de beste prijzen en houdt de goudprijs sterk in de gaten. Zo kan u altijd de goudprijs zien die betaalt wordt op het moment bij verkoop. U kan altijd langs komen voor een taxatie van uw sieraden of horloges. Zo kunt u, uw sieraden of horloge gratis op waarde laten taxeren, en u weet direct wat de waarde is. Bij Goud verkopen Utrecht kunt u van dinsdag t/m donderdag terecht van 11.00 tot 17.00 uur om uw horloge of andere kostbaarheden te laten taxeren of te verkopen. De locatie van Goud verkopen Utrecht is eenvoudig te bereiken op slechts tien minuten vanaf de ring A12 en heeft daarnaast voldoende parkeerruimte voor de deur.