Breitling B-2 verkopen

Breitling horloges zijn blijvend populair en daardoor nog zeer goed verkoopbaar. Wilt u uw Breitling B-2 verkopen? Onze vakspecialisten helpen uw graag verder en doen u direct een eerlijk aanbod.

Wat is een Breitling B-2 waard?

Uw Breitling B-2 verkopen? Om een weloverwegen keuze te maken, heeft u een vakkundige beoordeling nodig. Daarom helpen onze horlogekenners u graag verder met een gratis en vrijblijvende taxatie van uw horloge. Om de waarde van uw Breitling B-2 te bepalen, wordt uiteraard gekeken naar de leeftijd en conditie van het uurwerk evenals de eventuele aanwezigheid van een originele doos en bijbehorende papieren.

Het verhaal achter uw Breitling horloge

Het onafhankelijke Zwitserse familiebedrijf Breitling bestaat al sinds 1884 en is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van stopwatches en polshorloges met stopwatch. Niet alleen produceert Breitling de bekende horloges en uurwerken; ook alle mechanische en precisie-onderdelen worden geheel in eigen beheer vervaardigd. Dankzij de betrouwbare werking en topprestaties van de door Breitling gemaakte instrumenten en uurwerken is het merk al jarenlang een graag geziene partner in de luchtvaartindustrie. De superieure kwaliteit van deze horloges, gecombineerd met de kenmerkende robuuste uitstraling, maken het merk één van de grootste ter wereld.

Kenmerken van de Breitling B-2

De uitstraling van dit stoere “pilotenhorloge” is afgeleid van de in de vijftiger tot de zeventiger jaren door Breiling gemaakte luchtvaart chronograaf. Dit horloge was een groot succes onder Amerikaanse piloten en werd al snel het officiële horloge van de US Army Air Force. Zo worden de drie kenmerkende cirkels met verschillende tijdsaanduidingen op de wijzerplaat van de Breitling B-2 vaak vergeleken met het interieur van een cockpit. De Breitling B-2 is gemaakt in de periode 2000 tot 2006 en is dan ook een collectors item te noemen.

De Breitling B-2 Professional Chronograph is een opvallend horloge en gemaakt in vele uitvoeringen. Zo zien we verschillende materialen zoals roestvrij staal, goud en combinaties daarvan, alsmede diverse kleuren en uitvoeringen van de wijzerplaat. Afhankelijk van de uitvoering is dit horloge waterdicht van 15 meter tot wel 100 meter diepte. Een Breitling horloge is gemakkelijk herkenbaar aan het stijlvolle gevleugelde logo.

Uw Breitling B-2 verkopen? Dat kan direct in onze winkel.

Heeft u zelf ooit een Breitling B-2 aangeschaft of gekregen en overweegt u deze te verkopen? Wij taxeren en beoordelen uw Breitling B-2 gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Zo heeft u alle gelegenheid om eventuele vragen te stellen. En besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Meer weten? Lees eerst de FAQ, of kom langs in onze winkel, waar onze vakspecialisten u graag verder helpen.