Breitling B-2 verkopen

Alhoewel onze naam anders doet vermoeden zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het inkopen van edelmetalen en edelstenen zoals goud, zilver en diamanten. Ook voor de verkoop van uw merkhorloge(s) bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kijken met een kundig oog naar uw horloge en doen u direct een eerlijk aanbod.

Breitling

Het onafhankelijke Zwitserse familiebedrijf Breitling bestaat al sinds 1884 en is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van stopwatches en polshorloges met stopwatch. Niet alleen produceert Breitling de bekende horloges en uurwerken; ook alle mechanische en precisie-onderdelen worden geheel in eigen beheer vervaardigd. Dankzij de betrouwbare werking en topprestaties van de door Breitling gemaakte instrumenten en uurwerken is het merk al jarenlang een graag geziene partner in de luchtvaartindustrie. De superieure kwaliteit van deze horloges, gecombineerd met de kenmerkende robuuste uitstraling, maken het merk één van de grootste ter wereld.

De Breitling B-2

De uitstraling van dit stoere “pilotenhorloge” is afgeleid van de in de vijftiger tot de zeventiger jaren door Breiling gemaakte luchtvaart chronograaf. Dit horloge was een groot succes onder Amerikaanse piloten en werd als snel door de US Army Air Force gebombardeerd tot hun officiële horloge. Vindt u ook niet dat de drie kenmerkende cirkels met verschillende tijdsaanduidingen op de wijzerplaat van de Breitling B-2 het interieur van een cockpit weerspiegelen? De Breitling B-2 is gemaakt in de periode 2000 tot 2006 en je zou dus kunnen zeggen dat het thans een collectors item is.

De Breitling B-2 Professional Chronograph is een opvallend horloge en is gemaakt in vele uitvoeringen. Zo zien we verschillende materialen zoals roestvrij staal, goud en combinaties daarvan, alsmede diverse kleuren en uitvoeringen van de wijzerplaat (er is zelfs een Breitling B-2 met diamantjes in de ring). Tevens zijn er modellen met verschillende roestvrijstalen en lederen bandjes (bijvoorbeeld krokodillenleer). Afhankelijk van de uitvoering is dit horloge waterdicht van 15 meter tot wel 100 meter diepte. Een Breitling horloge is gemakkelijk herkenbaar aan het stijlvolle gevleugelde logo.

U en uw Breitling B-2 zijn van harte welkom

Heeft u zelf ooit een Breitling B-2 aangeschaft, of deze wellicht verkregen uit een schenking of erfenis, en denkt u er over deze te verkopen? Een afspraak maken is niet nodig en onze wachttijden zijn minimaal. De waarde van uw Breitling B-2 is uiteraard afhankelijk van de leeftijd, de conditie waarin het horloge verkeert en de eventuele aanwezigheid van bijbehorende papieren en gebruiksaanwijzing. Wij waarderen het dan ook als u alle beschikbare informatie over uw horloge meeneemt zoals originele verpakking als deze nog in uw bezit is.

Taxatie is gratis en wij geven u de hoogste prijs voor uw Breitling B-2

Wij taxeren en beoordelen uw Breitling B-2 gratis en vrijblijvend in uw bijzijn en u heeft alle gelegenheid eventuele vragen te stellen. Wij zullen u altijd een eerlijk antwoord geven en mocht u na ons aanbod besluiten toch (nog) niet tot verkoop over te gaan, dan is dat geen enkel probleem. Het is toch zonde om zo’n prachtig horloge jarenlang ongebruikt ergens in een doosje of lade te laten liggen? Breng een bezoek aan “Goud verkopen Utrecht” en u weet direct waar u aan toe bent. Besluit u tot verkoop over te gaan en bereiken we overeenstemming over uw verkoopprijs dan kunnen we u desgewenst direct en contant uitbetalen.

Alle werkdagen geopend en voldoende parkeerruimte

U bent bij “Goud verkopen Utrecht” van harte welkom op maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Ons bedrijf is gemakkelijk bereikbaar vanaf de ring A12 en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Heeft u toch nog twijfels of vragen dan kunt u natuurlijk altijd, voorafgaand aan uw bezoek,
even contact met ons opnemen. Helaas is een taxatie op afstand niet mogelijk, dus voor de verkoop van uw horloge verwelkomen we u graag persoonlijk.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van andere modellen zoals de Breitling Chronomat of de Breitling Superocean. Wij hebben alle benodigde kennis in huis om elk horloge op de juiste waarde te schatten en doen u direct het hoogste bod. Laat uw waardevolle horloge dus niet langer in de kast liggen en vereer ons met uw bezoek!